Taco-sallad

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

INGREDIENSER
(2 portioner)

4 blad romansallad
250 gram köttfärs
1 avokado
1 dl salsasås
1 dl riven ost
2 msk gräddfil
1 tsk kokosolja

Kryddor

1 msk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
½ tsk cayennepeppar

NÄRINGSVÄRDE
(per portion)

Fett: 33 g
Kolhydrater: 14 g
Nettokolhydrater: 5 g
Protein: 33 g
Kalorier: 480 kcal

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”recept-instructions” width=”1/2″][vc_column_text]

ANVISNINGAR
  1. Värm upp en stekpanna och häll i kokosfettet. När kokosfettet smält lägger du i köttfärsen.
  2. Medan köttfärsen steks, förbered salladen genom att skölja av och hacka romansalladen.
  3. När köttfärsen är ordentligt genomstekt, tillsätt kryddorna och blanda väl.
  4. Servera rätten genom att placera romansalladen i botten och lägg på köttfärsen, avokadon, salsan, gräddfilen och osten.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]