Taco-sallad
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]
INGREDIENSER
(2 portioner)
4 blad romansallad
250 gram köttfärs
1 avokado
1 dl salsasås
1 dl riven ost
2 msk gräddfil
1 tsk kokosolja
Kryddor
1 msk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
½ tsk cayennepeppar
NÄRINGSVÄRDE
(per portion)
Fett: 33 g
Kolhydrater: 14 g
Nettokolhydrater: 5 g
Protein: 33 g
Kalorier: 480 kcal
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”recept-instructions” width=”1/2″][vc_column_text]
ANVISNINGAR
- Värm upp en stekpanna och häll i kokosfettet. När kokosfettet smält lägger du i köttfärsen.
- Medan köttfärsen steks, förbered salladen genom att skölja av och hacka romansalladen.
- När köttfärsen är ordentligt genomstekt, tillsätt kryddorna och blanda väl.
- Servera rätten genom att placera romansalladen i botten och lägg på köttfärsen, avokadon, salsan, gräddfilen och osten.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]